Kenraali Timo Kivinen luovutti torstaina Puolus­tus­voimain komentajan lipun tulevalle komentajalle kenraa­li­luutnantti Janne Jaakkolalle.

Kiistelty huonekaluliike: paketissa on 2 artikkelia

Lux Beds From North Oy:llä on ollut vaikeuksia toimittaa asiakkaille heidän maksamiaan sänkyjä. Osa asiakkaista on turvautunut epäta­val­lisiin keinoihin painos­taakseen yritystä.

Suomen markkinoilta Lilialia löytyi 11 kosme­tiik­ka­tuotteesta, etenkin parfyymeista ja deodo­ranteista. Yritykset poistivat nämä tuotteet myynnistä.

Rallin MM-sarja jatkuu: paketissa on 2 artikkelia

Karton­ki­tehtaan panostus Simpeleelle helpotti niin työntekijöitä kuin Rautjärven kuntaa. Noin joka kymmenes on tehtaalla töissä.

Oppi­lai­toksesta eroaminen on viime vuosina lisääntynyt etenkin amma­til­lisessa koulutuksessa. Suurista kaupungeista eniten opintoja keskeytettiin Espoossa, toisella sijalla on Lahti.

Lakkojen vaikutukset: paketissa on 2 artikkelia

Fortum Battery Recycling Oy haluaa varata tehdasta varten noin 21 hehtaarin alueen Mäntyluodon sataman ja telakka-alueen läheisyydestä.

Tuffi Films ajautui talous­vai­keuksiin koronavuosina. Yhtiön lyhytelokuva Pitääkö mun kaikki hoitaa on Suomen toinen ja viimeisin varsinainen Oscar-ehdokas.

Paikallisuutiset

Hetkinen, haemme uutisia…

Turun hovioikeus vapautti Gibril Massaquoin kaikista syytteistä tammikuussa. Häntä oli syytetty julmista sota­ri­koksista.

Pääsiäinen on kristinuskon suurin juhla, mutta moni suhtautuu siihen kuin pitkään viikonloppuun. Kysyimme asiantun­tijoilta, miten pääsiäisestä saisi merki­tyk­sel­li­semmän.

Kumpi oli ensin, muna vai kana? Missä poltetaan pääsiäis­kokkoja? Mikä on kello­kes­kiviikko? Testaa tietosi pääsiäisestä!

Paljon kiistaa aiheuttanut ennal­lis­ta­mis­a­setus laitettiin pöydälle EU:ssa. Toteutuessaan se tarkoittaisi Suomelle aluksi noin miljoonan hehtaarin ennal­lis­ta­mis­toimia.

Elektroniikka-alan yrityksen työnte­ki­jöiden työaika lyheni, mutta palkka pysyi samana. Yrittäjän mukaan ratkaisulla on ollut vain positiivisia vaikutuksia.

Se oli siinä!

Olet jälleen ajan tasalla.

.
.